Bau badan kuat

Ad x mommy² mcm sy..msk 8 bln bdn bau mashaAllah..diri sndiri pon xleh caya..sllu x bau

2 Balas

Saya pun sama sis strt 6 bln lgi, tpi skrg adik sya srh pkai mndian susu kmbg amway, tak bau dh. hihi tpi klu x pkai n brpluh plk mmg berbau

12mo ago

Biasa la sis, hehe lagi2 prgnant anak prmpuann. heheh, tu belum pakej muka tak berseri lngsung org kata kan, tak pa demi zuriat 🤭

biasa ia dsbbkn perubahan hormon yg brlaku ketika hamil

12mo ago

in shaa Allah.. biasa lepas bersalin hilang..pape depends pd bdn kita mcmne nnti selepas bersalin..mg dpmudahkan segalanya amiin..