Alahan bau

Saya baru perasan alhan bau saya makin teruk pada suami.. jadi menyampah ngn suami.. hidung jadi kuat sgt peka ngn bau.. bau asap rokok.. bau nafas dia.. bau badan semua saya benci... Aduhai.... Tolong la.. 1st nd 2nd pregnancy xcam ni pun... Kalini betul2 xtahan bau mxm ni... #mommybuntu saya x dpt tido lagi ni. Sb bau badan suami

2 Balas

Sama la sy pon.. Start dari awal mengandung 4week sampai skrg 10week makin truk alahan.. Xtahan bau nafas die.. Bau rambut die.. Bole rase nak muntah.. Pernah cakap kat suami.. Tp die cakap xpelah skrg sume busuk.. Lepas tu sy explain kat die.. Anak abg la punya hal ni.. Bau sume serba x kene.. Mula2 tu bgado jgk la.. Lepas tu die buat selamba je.. Tido mghadap lain.. Kecian lak tgok die.. #anakke6

saya ank 1st , trismister pertama tak boleh bau bdn suami..nk tido habis saya lumurkn minyak angin kat dia..hilang la sikit bau loya tu..nasib suami faham..tapi masuk trismister 2 tak boleh berenggang pulak 😅 ..