Meniarap ?

Hi mommy.Berapa sepatutnya usia bayi mula meniarap yer? Sbb ramai ckp ank sy meniarap awal. Usia ank 2m29d

Meniarap ?
16 Balas

baby sy 7 bulan . belum lagi niarap 😵 tp suke duduk n naik walker . baring² je . kalau niarapkn . die mesti pusing balek . tak suke niarap😞 tah knp tah

4y ago

Yeke sis. Sy pon x pandai nk komen sbb anak baru sorang 😅 1st time jd mak 😂 x pe kot sis. Lama2 ok la tu. Hehe

Normal tu sis. Range umur 2 bulan lebih nak ke 3 bulan paling awal baby meniarap. Anak saya dan anak buah saya pun macam tu

4y ago

You're welcome 🤗💕💕

anak sye ..tido suka laa niarap... masuk 3 blan pandai niarap sendiri.. 5 bulan dah boleh duduk tegak n pusing pusing

4y ago

Wah.Duduk tegak sndri ke sis? 😍

wah..bgus la sis..bby sy da 3m15d xnk meniarap..kalo kite ltk mniarap kjp je dye nages..dye lbh suke dduk

4y ago

Insyaallah nti akn meniarap jugak ♥️

elok la..anak xsame ada awal ada lmbt..ank sy num 4 7bln bru meniarap..tp alhmdulillah hat lain cepat

4y ago

Wah 4 baby dh sis 😍🥰 tahniah sis ✨

Kalau pkembangan bby cepat ni xperlu risau sgt awk...yg perlu risau kalau terrrrlalu lambt perkembangan dia

4y ago

Ouh yeke. Alhamdulillah klu gitu. X dek sy nk risau sgt. Trkjut jugak baby dh pandai meniarap 😅

dh boleh tp kna tgok bahaya tkut tertutup penafasan dye

4y ago

Itulahh.klu tido kena letak bntal Kiri Kanan 😅 tenkiu share info sis ❤️

Sama mcm anak saya awal meniarap..jalan pun cepat

4y ago

11 bulan dah jalan

ikut perkembangan kanak²... ada cepat, ada yg lmbt

4y ago

Thank u share info sis ❤️💕

wow..bguslh..pkembngn yg bgus..sllunye 3m++ br nmpk

4y ago

Hihi alhamdulillah ✨ thank u share info sis ❤️