Pregnant lagi!!!!

Mommy3 smua..ade x yg brpengalaman pregnant lagi masa ank baru umur 9 bulan..brsalin sbelum ni normal..selamat ke utk pregnant lgi masa ni?..😭😭😭😭

1 Balas

Saya ad pengalam. Tp kandungan yg baru trkna GDM on diet. Jd dokter sntiasa pntau tumbesaran bby. Mula2 baby besar n dokter nk operate. Last2 x jd sbb blh bersalin normal.. Dont cry mommy. Enjoy your moment. Nt baby dlm perut pn moody n sad tau.. Just happy. N no need to worry of klu dah berkahwin n mengandung lg. Tp lpastu, sy lebih berhati2 n mengambil perancamg yg betul😉