Rahim jatuh/uterus prolaps/rombong

Mommy nk mintak opinion..mana tau ada yg brpengalaman.. Tadi siang buat pap smear..doktor confirm kn mmg rahim jatuh..sbb dh nmpk trkeluar..cuma nya doc ckap masih d tahap 1..lepas brsalin ank no 2 hritu blan 9.. Masalah problem skrg ni dpt tau pregnant lgi..x brani nk bgtau doc sbb takut die marah sya xnk ambik prancang sbelum ni.. Mommy rasa bhya x ye pregnant tapi rahim jatuh..helpppppp..😭😭😭😭😭 #pleasehelp

1 Balas

Ni apa apa elok consult terus dgn doktor puan, dh ada peluang utk direct tny even kena marah tp puan lebih rela nk sorokkan dan tny ibu ibu biasa pulak 😅

3y ago

😞😞😞😞😞