Umur lanjut mengandung lg

Tahun ni Umur sy 39 thn dan tgh pregnant 7 minggu. Last ank sy umur 5 thn. Ada x yg sebaya atau berusia dgn sy masih pregnant/ tengah pregnant. Dan bagaimana keadaan kesihatan anda

7 Balas

tahun 2017 saya mengandung ank ketiga umur saya 39 thn.ada masalah kesihatn,ada GDM on diet msa mngandung waktu tu..jarak anak yg kedua dengan ketiga msa tu 14 thn..kali ni umur dah 45 thn mngandung lagi anak yg ke 4.penantian hampir 4 thn stop pil perancang..setakat ni dh 8 week kndungn,tiada sebarang alahan yg teruk..harap diberikan kkuatan dan semangat sebab rsau mngndung di usia 40an ni

Saya umur 40thn... Baru dikurniakan zuriat pertama secara ivf... Skrg 8week...Alhamdulillah stakat ni tiada alahan. Doakan semoga kandungan saya membesar dgn sihat & selamat melahirkan.

sy 39 y.o, now in 7 weeks. da 5 hari demam influenza yg sgt teruk. masih tak baik2, bisa satu badan.. dan alahan baru start, tak boleh telan apa2 food.. keadaan sgt tak bermaya.. sad....

Sy 38 tahun..pregnant anak ke 4 ..anak last lahir tahun 2017..lain sikit kali ni..penat lain macam..alahan pun agak teruk..tak bolehbau pelik2..😞

Mcm mak sy hihi tp alhmdulillah mak sy lgsung xde masalah kesihatan time pregnant kan adik bongsu sy, mak pregnant time umur 40

sy 38 thn,kandungan yg ke 5,11 tahun cuti bersalin😅,2x gugur,now pregnt blk dh 7 minggu❤

7weeks, 39y.o...jarak dgn ank terdahulu 11 tahun 😅

2y ago

sama sy 38 thn cuti bersalin 11 thn dh😅,2 x czer,now 7 minggu due date 17/9