blender bubur

hi mommy2,saya nak tanya..mommy semua guna blender yg jenis macam mana ya utk blend bubur baby?boleh suggest kan brand apa dan nama kdai di online shop?,

6 Balas

awak xnk beli blender baru pon xpe. guna yg dkt rumah punya. cumanya blender tu blender yg xdicampur smbal belacan atau pape😁. kalau nak beli baru dkt shoppee ada jual awak. yg blend, stim semua siap. contoh macam brand samugiken☺️

1y ago

trima ksh sis..

Tak kisah sis nak guna brand ape pun. Yg biasa mcm kita blend utk masak pun boleh. Janji kena guna blender asing2.

assalamualaikum mommy2 ada yg pengalaman x air ketuban byak?bby lahir awal ka cm mn..

Pakai blender yg sedia ada dirumah.. tp bukan pakai blender yg blend cili tu..

Sy guna blender buah beli kt diy..guna pun senang.. Basuh pun senang..

Blender biasa je, tapi yg asing dgn yg kita punya masakan.