food steamer

Hi, basically korang suka guna steamer/blender brand ape ye utk baby food. Boleh share sikit tips utk beli steamer/blender brand yg beekualiti n worth it. ?

1 Balas

sy guna apa yg ada je kat rumah. pengukus biasa. lagipun nak steam sikit2 je utk baby sekali - 2 kali mkn sehari.sekejap je dah siap. blender pulak sy guna shake n take yg utk buat jus tu. blend bubur pun jadi halus sangat. mula2 mcm nak beli jugak, belek2 hadiah kahwen terjumpa pulak shake n take. ada 2 bekas jadi guna utk baby satu, satu lg utk buat jus 😂