sembelit

hi mommy2..nk tanya..bby sy sembelit..dh tukar susu 2x..1st anmum 2nd ne lactogen..dia berak skli dlm 3hri..hmm..umur dia bru 1 bulan 16hri..skrg ne sy cmpur..susu fm+bf..rsanya sy ptut tkar susu or susu fm tu sy kurang kn sukatan..cntohnya 1sudu tuk 3oz..

2 Balas

sis boleh cb susu fm s26 step 1.sukatan ikut di belakang kotak k sis. jgn di ubah sukatan tu. ank sy berak dgn bgs. tahi lembut dan wrna kuning. berat bdn ank pun naik

Buat susu cair sikit.

5y ago

dh try sis..1sudu tuk 2oz..pun sma juga..hmn