GELAP

Mommy²..nak tanya.. Macam mna ya nak hilangkan gelap di private part??? Since prgnant ni... Saya tgok celah2 bedah?..makin gelap.. Ada cara ke nak cerahkan semula.. Rasa segan plak nk beranak n dgn suami?..normal ke makin menggelap ni.. Ada tips tak?

2 Balas

X pasti Ada Cara ke tak.tu hormon waktu pregnant.saya selalu Mandi Dan sental untuk puaskan hati walaupun Tak hilang.😅😅😅

tips sye xpasti... tp lepas besalin nanti akan hilang sis.. normal tu...doc pon dh besa mnda2 mcm ni... jgn risau yeee...