Macam mana nak hilangkan gelap?

Hai mommy semua, boleh share tak produk apa2 atau cara nak hilang kan gelap bawah lengan, kangkang dan lain2 lah.. Sebab sejak mengandung ni risau pula saya tngk makin gelap je.. Jadi down pula kita ni.. 😭🥲#firstbaby #firstmom

3 Balas

xperlu lah. hormon org mengandung mmg la mcm tu. nnti lps bersalin elok la balik. doctor dgn nurse pon xheran warna apa nnti masa nak bersalin. hijau ke biru ke hitam ke putih ke.

Normal tu, perubahan hormon utk ibu2 preggy, Sy dri awl preggy x pakai pape produk pon, nanti lepas bersalin akn hilang sendiri. X nak ambk risiko dengan produk2 ni

Tak dpt hilangkan. Tunggu lepas beranak nnti akan kembali normal. 😄