makanan

hi mommy2...kalau every morning bfst telo je..ok ke?and then shri tu if mual jak.. makan buah...nasi tak msuk ni..ksian pulak rasa bby sy ni..hhehe..??

1 Balas

Sepatutnya tak okay sebab pengambilan telur yang berlebihan may lead to obesity. Jadi bagi max seminggu 2-3 biji telur aja dan itupun dah banyak sangat. Tak bagus untuk bayi. You may varied your baby's menu untuk tambahkan selera makan dia. You may google atau search aja kat fb happy baby food Malaysia, dalam tu banyak menu yg sedap sedap