kawal nafsu makan

Hi mommy2.. Ada tak mcm sya asyk nak makan je..berat badan mendadak naik baby 18minggu.. Doctor suruh control makan tapi tak dpat.. Tulh kekadang bt stress je.. Ada tak cara nak kawan nafsu makan? Hehee

20 Balas

Awk makan siang ja. Malam last makan pkul 7 ptg. Lps tu pkul 9 mlm awk ambil susu dgn biskut 4 segi ja. Ambil 3 keping. Sy bt mcm tu sbb siang mmg lapa x leh tahan ?? jd sy utk mlm minum susu ngan biskut je. Mcm siang makan nasi 2 senduk leper je