tgh mlm makan

Mommy2 tgh2 mlm makan apa yea?? Boleh share.. sbb mlm2 kul 2-3am slalu lapar je..

23 Balas

Minum Milo, Horlick, Susu freshmilk, Kurma, Kismis, biskut Jacob.. kalau bjaga mlm la. Kalau x tido je.

Minum susu anmum je.. Tahan lapar.. Kalau x minum mmg susah nak tido.. Lps minum kenyang n mengantuk

Sama la time tidur tu bunyi2 je perut . Nasib husband tak dengar 😆 tahan jela tggu breakfast

Sy pnh bgn 4.30 mkn nasi.. Xthn sgt2 rs lpr😂... Kekdg klu jg kul 2 minum milo suam2 ja..

Minum skimmed milk atau roti.. jangan makan makanan berat.. takut kena kencing manis

kbtln suami blk kje mkn bgr 😆 / biskut jgn nsi lak nt lmbt hdam 😅

sy biskut😂 atau pun bread atau apa2 saja atas meja yg cpt makn😂

Makan buah sis dgn susu freshmilk. Kena ada stock selalu tau 😊

5y ago

Tak kisah pape pun boleh. Tp saya minum farmfresh, dutchlady pun okay. Mana² yg boleh diterima tekak 😁

Klau sy tngh mlm lpar sy bngun mkn buah je sis..

Saya minum susu kotak je. Susu coklat.