Tanda2 nak bersalin

Mommy2 tanda2 nk berslin cmne. .start pgi tdi lepas buang air besar ad keluar lendir likat xbnyk. .xtwu la lendir k keputihan sy confius la. .pagi nie g toilet ag buang. .baby gerak aktif j. .sy da 37w2d ase berdebar j nie. .bole mommy btwu tanda2 nk berslin. .

2 Balas

klu perut mngeras kerap atau rse sakit dkt bwah tu kerap..Nk buang air besar tpi xbuang pon tu tndanya nk bsalin...Klu kuar drh atau air ktuban pon tndanya

5y ago

Ohh ok2. .belum ase ngeras. .tpi baby aktif sgt dri pgi subuh. .pastu ase sakit perut senggut ckit. .

Saya keluar lendir campur darah skit... Spt keputihan tapi lendir darah.. G klinik jalan dh terbuka 2cm

5y ago

Mse tu sis da bpe week