buang air besar

Slam mommies smua...sy nak tanya la sy hamil 35 minggu 2day tapi selalu je rasa nak buang air besar tapi tak buang pun...sy confius la...lagi pn tanda2 nak bersalin nie tak ada pun rasa sakit belakang ke pingan atau pun punggun...cuma cpat letih je

1 Balas

Klu selalu nak buang air besar, berkemungkinan tanda2 nak bersalin jugak. Bersiap sedia je. Bila dh pecah air ketuban atau ada keluar darah, terus ke hospital..