Private Question

Hi mommy2 smua. Skrg ni masuk 6bulan sd kandungan sya. Makin lama makin xda feeling & x ghairah sa sma husband make love even the quick one. Sya kesian jg dgn laki kdg x dpt apa dia nak. Huhu. Ada tak mommy2 sini tau cmna nak selesaikan masalah ni?? Ada baca tips2 juga tp mcm x berkesan sma sya. Langsung tak ?

2 Balas

From the 1st day I got pregnant until I delivered My baby o n my husband didn't make love at all.