Baby kuning

Hi mommies nak tanya, baby saya kene tahan ward sbb kuning. Harini bacaan kuning dia 160. Berapa bacaan utk baby discharge ya? Dah dua malam tidur malam tanpa baby 😢 #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Kurang dari 155. Bby sy kena tahan sblm sy discaj, bacaan dia 157. So sy duduk dgn bby 1 mlm. Then kuning turun 154 baru blh discaj.

2y ago

Itulah. Mulanya excited sy dh blh discaj, tp lpstu dktr mai kata kuning bby lps border sikit..kena naik wad jaundice. So sy ikut bby terus, klu x sy nk kne buat swab lg..leceh. Tp lps discaj kne pi check kuning di kk pula. Alhamdulillah 3 hari saja ulang alik kk, kuning bby tkde.

Maybe sebab darah saya 0 . Baby saya boleh discaj bacaan kuning 62. 3malam jugak la duk bawah lampu…