Pampers yang elok untuk baby

Hi mommy² semua... Pampes apa yg elok yaa? Selain huggies..

15 Balas

Kalau baby sy, Mamypoko air fit. Dia kerap kencing + kalau berak dia senyap je xnangis. Tahu2 berak.. setakat ni kalau sy terlambat/xperasan dia berak/kencing.. pampers xpenah bocor, xde ruam.. tapi tula.. bit pricey…

I guna mamypoko. best. tak pernah bocor. pernah try mamypoko extra dry, air fit, now standard sebab chumilll 😂 tapi semua besttt. cutting dia pun mcm nice.

6mo ago

Saya pon try mamypoko tak bocor kalau drypers bocor belah atas, huggies air soft pon ok jugak

Sy suka huggies sbb ada indicator bila nak tukar diapers. Tp bergantung kpd preference masing2

Petpet pun okay. Newborn ni kene kerap tukar. Stiap 2 jam, murah pun murah

6mo ago

Pet2 kasar x??

mamypoko is the best..2nd choice sy drypers touch, pun not bad kualitinya.

Huggies xokay ke dkt anak sis??sy pkai hggies airsoft je stkt ni yg okayy

6mo ago

Sama saya pon baru try lembut ja

Drypers wee wee dry best. Saya pernah pakai huggies tapi bocor.

Hoppi Airdream best, lembut dan tak kasar

Mamypoko dan huggies air soft

baby awk tak ssuai Huggies ke