Nak minta tolong pilih nama baby girl!

Hi mommies, Boleh tak saya nak mintak pendapat anda pilih nama baby girl yang sedap. Berasakan pilihan di bawah: 1-Nur Aisyah Inara 2-Nur Delisha Mikayla 3-Nur Alisha Inara

133 Balas

3.. Cahaya, di lindungi Allah, berkarisma & pintar.. Hehe.. Saya pun list kan nama baby girl Nur Alisha sis. Hehe.

5y ago

Kan... Jsdi byk pilihan haha..

No 1 - sweet n simple. No 3 - boleh tukar sikit , nur aleessa inara (for me sweet skit).

Yg no 1 tu macam nama yg sy plan untuk anak sy, hehe. Tapi takde nur. Sy plan nak letak nama Aisha Inara.

sy vote 1&3. kurang gemar nama ada Mikayla 🤭 sekadar pendapat shj ye, jangan marah

Pilih yg ada maksud dln B.Arab.bukan bahasa lain.sbb nama tu akan jd satu bentuk doa.

maksud paling penting sis . kalau terbelit2 nk sebut maksod tk baik pn tk guna juga

No. 1 Saya pun inshaAllah baby girl nak bagi nama Aisyah Dhia Inara 🤭

Nama ank first sy WAN HAWA DELISHA second WAN ESHAL INARA 🤣🤣🤣

Sy plan nama baby sy pun ade inara 🤩 arissa inara 🤗

Nur Hannah Mikayla = Cahaya Kebahagiaan Pemberiaan Allah