nama yang baik dan cantik

Ibu2 minta tolong pilih nama yang mana ok 1-annur raisya hanina 2-nur andara sofia 3-nur kasih imani 4-annur nayla medina 5-nur ummiyah miqaila Please ibu2 pilih kan nama yang mana ok ???

50 Balas

nur raudhah,siti aafiyah,siti balqis,siti maryam...cuma pendapat sy yea,mybe sy suka nama yg simple,ringkas dan manis☺🤗

Semua pun sedap sebut. Tapi x panjang kah bila letak nama suami?

nur nayla medina sedap la..annur tu mcm x sedap sgt bg sy huhu..

Pilih nama y maksudnya paling terbaik antara 4 tu hehe

10bulan lepas post ni.mungkin sis ni dah selamat bersalin 😁

Semua sedappp aihhhh...x taw nk pilih yg mana

Saya suka yg no 3. Mudah n sedap nak sebut.

Nama anak2 jaman now be like huhu

No 4..nice ja sebut..