Nama Baby girl

cadangan nama baby girl Nur ------ Qalesya @ Nur Qalesya ------- #firstbaby

34 Balas

Nur Aaira Qaleesya Nur Sarah Qaleesya Nur Zahra Qaleesya Nur Auni Qaleesya Nur Airis Qaleesya Nur Qaleesya Zahra Nur Qaleesya Umairah Nur Qaleesya Amanda Nur Qaleesya Miqayla Nur Qaleesya Qaisara Nur Qaleesya Darleena

Nur Qalesya syafiqah nur Qalesya fatimah nur Qalesya aqilah nur Qalesya madihah nur Auni Qalesya nur alya Qalesya nur ainul Qalesya

Nur Hannah Qalesya Nur Haura Qalesya Nur Auni Qalesya Nur Adra Qalesya Nur Raissa Qalesya Nur Irdina Qalesya Nur Zahrah Qalesya

Nur Qistina Qalesya NuR Qalesya Humaira suggestion nma sedap..tp sy kurg psti mksd dia... #TAPSupermoms

saya tukar nama anak NUR kpda cahaya.. Cahaya Qalesya mardiah Cahaya Naura Qalesya

Nur Qalesya Tihani Nur Qalesya Khaira Nur Aileen Qalesya Nua Ariana Qalesya

Nur Alia Qlesya @ Nur Qalesya Amani #TAPSupermoms

Nur Alisya Qalesya.. #TAPSupermoms

Nur syaurah qalesya pun sedap jugak namanya

Nur Imani Qalesya Nur Qalesya Qaisyarah