Mcdonald stitch

Hi mommy2 semua,ada sape2 x yang berpengalaman buat mcdonald stich untuk baby twin?kalau ye di usia bro bulan?ade x yg doktor sarankan buat tapi tak ade lakukam proses tu

2 Balas

ikat pintu cervix tu ke? rasanya 2nd trimester kena buat,tapi tak sure sgt. selalu yg buat tu sebab rahim tak mampu tampung baby,klau tak ikat baby akan kluar awal. nasib baik baby boleh survive,takdak rezeki baby tak dapat diselamatkan..

apa bnda tu ? maaf first time baru tahu ayat tu

4y ago

ohh . tq