Darah Tinggi

Hi mommy2 semua.. Sy dh slmat bersalin sebulan yg lps.. Sy nk tye, mcm mana nk turunkn darah tinggi ye.. After bersalin ni mcm ssh plak nk maintain.. Sy mmg ada darah tinggi b4 mengandung lg.. Time mengandung bp semua cun normal.. Bila bersalin ni dia naik blk.. Ubat doktor hospital semua makan.. Tp kejap je ok, pastu naik blk..skang ngah berpantang lg.. Tp lg seminggu je nk abih pantang.. Sape2 ada suggest cara nk turunkan bp dgn cpt..

1 Balas

Hi puan. Maaf ya. Min tak pernah alami Pula situasi macam ni. Harap - harap Ada mommies lain yang boleh berkongsi pendapat😊