NORMAL KE DARAH NAIK MASUK 32W++

Assalamualaikum mummy2.. sy runsing.. masuk 32w darah naik xnak turun2.. mmg saya dah sangkut PIH mase week 24 tu.. on ubat dh ok.. tp ni siap naik dos lg tetap sama.. ade tips x.. lg 4w nk beranak.. runsing.. tanda2 sawan xde.. semua normal.. result. drh ngan air kncing normal.. cume bacaan bp la xlawa.. mcm mne ye? penat nk kene daily monitor bp.. #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #firstmom #seriusnanya

1 Balas

jgn stress jgn pk bnyk ..

2y ago

dah sis.. rase mcm okey je.. tp bila dh cmni asyik nk pikir je..