Suggest Susu&Pemakanan

Mommy2 semua, nak tanya.. Ada xsuggestion susu yg boleh elak kita kene kencing manis time preggy. Atau2 apa apa makann dapat control gula. Risauuu ? Sebab ada keturunan.. Next month dah kene minum air gula kat kk. Sbb saya ada history family. Padahal baru 7weeks. Mohon bantuan...

2 Balas

Sy cadangkan sis cuba ESP (Soy protien) utk kurangkan gula dlm darah..ESP ni glisimex index dia rendah..kawan sy pernah ada GDM masa pregnant dulu, dan dia mkn ESP la..

5y ago

Yg tu sy x pasti sis..kalau yg ESP ni mmg dh terbukti dgn kes kwn sy tu, sbb tu ay berani rekomen..klu sis nk try ESP boleh inform sy k..

Sye amik susu kmbing lazz