Minum air gula

Mommy2 semua kena minum air gula masa brp week? Ptg tadi appt kk tanya nurse bila kena minum air gula. Dia tanya brp week dah skrg. Terus bising nurse tu patutnya minum masa 13w, skrg dah 23w😅 Ada tips apa2 tak nak minum air gula nanti? Manis teruk sampai nak muntah ke ok je?

42 Balas

Sya 13week dh start minum air gula, kedua kli minum air gula msa 32week,ikutkn 20lbih week minum air gula ke seconds tpi di sebab kn lock down kpg kena tangguh, dua kli je minum, result smua cantik, ada orng klau takda msalh dia tk ambik air gula mcam kakak sya, tips nak minum air gula Bgi tak muntah tu, trus teguk skli je minum, jngan slow² lpas tu biar skjap, muntah jdinya nnti,first time tu sya mcam tu hmpir termuntah, skli yng seconds sekli teguk je, dh hbis tu rsa mcam kena korek je kerongkong mnis sngat😂