Mama_Raffi_

Mommy2 .. Saya Nak Tanya .. Kalau Date Last Period 20/1/2019 , Agak2 Sekarang Dah Bape Minggu ?? Sebab Doctor Kira Dengan Saya Kira Agak Beza ..

2 Balas

Due sis 27/10 ni sepatutnya. Sbb last period saya 22/1 due 29/10 nanti. Tak jauh dgn sis. Beza 2hari je ☺️

5y ago

Alhamdulillah sepasang dah ☺️

Dh due ek? Maybe doc check ikut tarikh scan

5y ago

Beza sgt ke doc Kira Tu. Mcm sy dulu 4/8 tp doc kira 5/8. Tp sy serah diri 4/8 jugak..nasib baik xserah diri 5/8 sbb mlm tu sy dh contraction..kalau tak beranak kat rumah dh hehe.. Doc kat hospital sy bersalin pn kira Sama mcm saya.so better dptkan second opinion