Due Date Xsama Ngan Kiraan DR.

Assalammualaykum ibu²... Last period saya 11/04/2019 due sepatutnya dalam bulan January kan... Tpi due ngan doctor 18/12/2019... Ikutkan saya baru 6bulan+ tapi doctor kata dah 7bulan++ ada kah Kiraan saya salah... Mohon ibu² bantu saya kira ??

2 Balas

Kalau doktor kadang dia ikut kiraan size baby. Memang akan ada dua tarikh. Satu tarikg ikut scan, satu ikut period.

5y ago

Terima kasih sis inshaallah😘

Rase nye doc ikot tarikh scan kot sis.. Sbb ikot pkembangan kndungan..