Kira due date

Hi ibu2,. Spe dekat sini blh kira bila due date saya? Last period 28/1

6 Balas

bukak kat apps myasianparent. lepas tu pi kat profil. search kat tarikh jangkaan bersalin kalau hari pertama period terakhir 28/1. due date 4 nov 2023

Awak boleh kira guna pregnancy calculator. Search je kat Google. Nak lagi tepat, waktu scanning nanti.

1y ago

saya scan dekat swasta 8 week 3 hari. so saya xpasti bila last period

kat app ni boleh kira awak.. just masukkan last period awak je

kire pakai pregnancy calculator

dlm bulan september nanti☺️

due Pn. dlm 4hb Oktober