BABY BUMP TAK NAMPAK 12 week

Mommy2… perut sy knpa xnmpk eh… risau laa . Normal ke 🥹 tgok org lain 12 week dah nmpk… sy sikit ja. Berat 64kg (xnaik) tnggi 155cm..

59 Balas

klo saya.. lagi suka xnampak baby bump..bby bump xnmpk xpa asal bby kt dlm sehat sejahtera

klu ank first mmng xnmpk..lebih² lg yg bdan kecil ataupn bdan besar.. dn tgok keadaan..

Normal awk. Awl lg tu. Sy hritu perut xbsr pun... Dh mengah dh bawa ke hulu hilir..

Sy dh 18w week pun blum nampak lg 😂. Maybe kena tggu 20w ke atas baru nampak

Sy da 16weeks nmpak tak nmpk je org taktau pn pregnant ingt just naik berat bdn

normal sis, Sy msk 6 bln pun org x nmpk perut & x perasaan preggy.

saya 23weeks baru nampak baby bump. enjoy the moment mommy ☺️

12minggu mana nak nampak nye sis oi. paling2 5bulan jgk nmpk nye

Awal sangat 12 week tu, saya 20 week pun msih belum nampak sis.

normal sis, sya pun perut nmpk msa 18 week baru kntara.hehe