BABY BUMP TAK NAMPAK 12 week

Mommy2… perut sy knpa xnmpk eh… risau laa . Normal ke 🥹 tgok org lain 12 week dah nmpk… sy sikit ja. Berat 64kg (xnaik) tnggi 155cm..

59 Balas

normal je 12w tak nampak lagi , saya lagi suka tak nampak daripada nampak malas nak menjawab soalan orang bila due , boy ke girl hahaha banyaklahh lgi

dulu saya pun risau juga, sampai 4 bulan pun masih x nampak.. start masuk 26 week(6 month) baru nampak 😂😂 alhamdulillah baby sihat. normal sis

Saya 7bln baru nmpk itupun sbb bdn jenis besar tggi... Xpela xnmpk pun yg pntg tiap kli scan baby mbesar ikut saiz week... Alhamdulillah... ☺️

saya 7 ke 8 bulan baru nampak .. orang boleh cakap yang awak ni pregnant ke tak 😂. kalau tak nampak lagi bagus . tertutup aurat yg 1 tu ❤️

normal la tu sis..sy 14w pon bru timbul sikit..tpi kdang ii kempis mcm biase..bile mkn buncit skit..jgn risau.yg pntg sis dn bby sihat..

12 weeks memang tak nampak perut lagi selalunya . Saya preggy 8 bulan ni pun orang cakap perut kecil . Relax je asalkan baby sihat je

sy ank ke 2 perut kecik , smpai dah nk beranak doc ckp kecik je perut , tp bila bby kuar 3.2kg 😂 dulu ank 1st perut beso 2.8kg je

penat dikk bawa perut besar². belom kena stretchmark lagi 🤣. belas² week masih kecik lgi. 5 bulan atas bru nampak baby bump

saya masuk 17w dah pakai blouse mmg tak nampak lgsg perut. boleh pakai jeans size lg. size 28. kadang lupa tgh pregnant haha

I’m 41kg petite and at 13weeks, baby tendang boleh rasa tapi bump memang takde. So don’t worry, asalkan you are healthy