gastrik

mommy2, nk tanya . sejak 2 hari ny pukul 5ptg ke atas sy selalu kena gastrik . padahal makan rutin harian sama je macam sbelum ni... kandungan saya 4weeks 6days , esok masuk week 5.. macam mana? effect tk kt baby? sy pun tktahu macam mana kena gastrik padahal makan macam biasa . cukup. sy risau dekat kandungan . first baby

2 Balas

Gastric tu normal. Maybe you can try to eat more smaller meals throughout the day rather than same diet as before your pregnancy