Semoga Ada Rezeki Zuriat Tahun 2021 Ni

Mommy2 kat sini.. Doakan saya juga ye utk merasa ada zuriat sendiri.. Lama dah menanti.. 😊😊 2019 - miscarriage 2020 - 2 kali miscarriage 2021 - still trying.. Harap2 ada rezeki tahun ni.. Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. 😊😊🤲🏻🤲🏻

8 Balas

sama mcm sy 3kli miscarriage kali ni kne pantau dgan pakar... berharap sgt semoga tahun 2021 ada perkhabaran baik buat sy dan suami

3y ago

Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. Semoga kita semua yg menanti ni semua menerima khabar gembira tahun ni.. 😊