Pejuang 2 GARIS

Hanya yang dah lama TTC yang faham perasaan ni.. Mencari waktu subur setiap hari.. Mengharapkan sangkut.. And ada baby setiap bulan.. Bermacam2 test dah guna.. Tapi masih hampa.. Di penghujung bulan Ramadan Yang Mulia ni.. Semoga Kita semua yang masih TTC dikurniakan rezeki zuriat dalam rahim.. Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. 🤲🏻🤲🏻😊😊 #Ttc #Firstbaby

Pejuang 2 GARIS
20 Balas

Aaminn, allahumma aamin. Moga para isteri yg menanti zuriat dipermudahkan dpt zuriat thun ni... Sama2 berdoa ye. Moga Allah angkat doa kita dan ijabah doa kita semua.

insyallah ada usaha ...yg penting jaga kesihatan diri suami dan puan period kena normal...jaga mkn minum ...jgn stress ...dan boleh dptkn nasihat pakar ya...

Assalamualaikum sis.. try minum jus mamariam... in shaa allah berkesan... truskan berdoa yea... 😊😊😊

Aminnn..semoga Allah makbulkan keinginan sis dan semua yg bTTC punya zuriat yg soleh & solehah...

semoga Allah berikan keajaiban Dirahimu dan diberikan zuriat yang sihat aamiin..

Aamiin2... Moga pejuang 2 garis akn dapat berita gembira.. Inshaa Allah....

Semoga sis cepat dikurniakan zuriat yg soleh n solehah. Aamiin

Moga sis cepat dikurniakan ank yg soleh n solehah😊

semoga ad rezeki sis aamiin.. memahami.. ♥️

Amiin..moga allah makbulkan doa hambanya🤲🤲