keputihan and detail scan

Hi mommy2 hebat..sy nak tnya sape yang dekat sini pernah kena keputihan masa hamil. Macam mna korang buat utk hilangkan keputihan tu..sy dh 33weeks, keputihan masih tak hilang, n kadg2 jadi gatal. Sebelum ni dh pernah guna petua rendam dalam air garam dengan asam keping, tp still sama n skrg keputihan dh bertukar warna kuning. Boleh suggest tak mana2 pencuci yg boleh pakai waktu hamil? Dan lg 1, masih boleh ke kalau nak buat detail scan kalau dh 33weeks? Terima kasih..?

1 Balas

Details scan biasa antara 22w-26w mcm tue rasanya..sy buat detail scan msa 24w..klu 33w tkut baby dh besar sgt xbrpa nk npk kseluruhan