pengalaman...

Mommy2 guna pregnant test apa time nak check?? Time bila korang test..? share sikit...

32 Balas

mula2 pakai yg murah dlu, pastu beli yg mahal sikit jenama clear blue tok kepastian

guna yg harga 3rm lebih beli kat watson and buat upt pada malam dalam 11pm.

Sy beli kat watsons ja.. x ingat.. murah ja beli... accurate ja 😊

Saya guna clear blue digital , rm45+ rase watson .. suami beli ..

Sy try upt smu 1line...tergerak hati check hosptl baru postive

Guna upt DISCLOSURE je.. xde lh mhal.. sya beli kat watson

Beli kt farmasi...tp x ingt dh nane ap...huhu

Brand clear blue. Terus keluar result and week😊

5y ago

Watson,guardian

Gune upt.biasa je..bli dkt farmasi😉

Beli kat farmasi je..pagi,bngun tidur