pengalaman...

Mommy2 guna pregnant test apa time nak check?? Time bila korang test..? share sikit...

32 Balas

sy beli dkt farmasi je. sy minta sndr hehe rase malu nak minta sbb yg jaga lelaki😅 lgpula time tu blm kawin lg tp skg dah kawin😂

Alah upt kdai eco jek 🤣🤣 murh dpt 3 lgi...klau xpuas hti cek lgi, tpi murh pon still bole digunakn and bole diprcayai

Sy guna yg murah dulu,pastu bru yg mhl..upt kedai eco,disclosure,clear blue...delay period sminggu lbih bru test..

Doc guna jenama apa taktau hehe mulanya nk check kenapa kerap kencing tiba tiba positive pregnant. Hahahaha adui

Sy guna yg djual kt eco je..rm2 dpt 3.xnyesal la klau beli byk sbb murah je😂guna time tarikh period dh dekat

5y ago

Ok x sis resultnya...sbb ada ckp xok...

Disclosure . Beli kat watson . Cek 2 hari sebelom period . Saye test awal2 pagi . Dalam pkol 8 camtu 😊 .

beli kt kedai sensei sblh opis rm7 je🤣🤣 balik kja ptg nak mandi, check terus... double line🤪

Beli kat farmasi..hr tu lewat period 6 hari..saya test pg lps subuh..memang nampak terang line nya

Beli dekat watson je yg brand watson tu..hihi.. Cek time pg mse tga siap2 nk g kje..

Kwn bli kt shoppe byk2,yg murah.. kwn bg skit.. Mmg guna yg tu ja.. Skrg ni dah 20w