prepare barang

mommy2 boleh bntu sya tak?? sya first time mngndung...jdi sya xthu nk prepare ap tuk prgi hospital nti....ada tak mommy2 yg sudi kongsi listing yg ptut sya bwa nnti..

2 Balas

Barang baby satu beg-pakaian beberapa helai(stokin, topi n srung tgn juga), pampers, minyk telon, badung,... Barang mommy satu beg-pakaian ganti(bawa lebih, incase mak kna tahan dgn ank d wad kanak2), stokin tebal, minyk panas, tuala wanita, spender lebih, tuala, berus gg n sabun, sweater, kain sarung(sedia saja), buku mengandung, i.c..... Sy kena thn d wad knk2 seminggu incase kna tahan..bawalah tuala wanita lebih, spender lebih n pakaian lebih, kain sarung lebih, stokin lebih..botol air utk letak air minum..oh ya..mknan biskut serat tinggi..😂utk elak lapar mlm n lancarkn najis..mana tahu kna episiotomy..good luck mummy...semoga Allah memudahkan kamu..

5y ago

tQ mommy, b"debar rsa ny....ahahah, takut brang xlngkap nti...nti nurse2 bising lg

Harap membantu