36 minggu pregnancy

Mommy2 ada yang dah bersalin ke due bulan 10? Nervous excited semua ada sekarang ni..huhu

36 minggu pregnancy
36 Balas

smoga dpermudahkn ..sy pulak yg x sbr..due tahun depan😅

Due 19/10 , Alhamdulillah dah selamat melahirkan bayi 26/9 secara normal..

3y ago

Sy air ketuban leaking masa check up dgn doc.. tros kk hantar ke hospital...

Saya jugaa..23/10 tp ada GDM Kena induce..tggu surat je dr doctor

sama laa kita due bulan 10😊12/10 baru admit ward sebab sangkut gdm

3y ago

selamat bersalin 😇

Sy due 28/10 ank no2.. Dlu ank sulung 2mggu awal kluar.. 😁

due 10/10 dah bersalin 23/09 awal 17 hri bby keluar ❣️

saya 10.10. dah selamat bersalin 27.9 alhamdulillah 🤲

saya 22/10 ni, semoga dipermudahkan segala urusan kita semua.

3y ago

Aamiinn2yra

Currently (35 Weeks / 2 Days). Due date 26.10 🥰

3y ago

sama due..🤭

saya 3/10 , semoga baby keluar bfore due lah aaminn