Proses keguran

Hi mommy's. Sy lebih nk mintak pendapat . Sy bleeding dh 2 minggu lbey cuma 3/4 hari darah sy dh bertukar coklat gelap macam coklat kopi . Kandungan dh 10w . Doc kata sy dlm proses keguguran sbb size Janin tak teli ngan tarikh period then takde heartbeat lagii . Selasa nh jmpe pakar o&g runding samada nk cuci atau bagi dia jatuh sendirii . Mommy's rasa sy masih ad peluang ke utk selamatkan kandungan sy ?

4 Balas

OMG KITA SAMA KES. Lepas pergi hospital nak cuci, tetiba doctor kata “baby awak ada la tu. Elok je membesar. (8weeks) tunggu selasa k. Insha Allah dipermudahkan

1y ago

Sekarang dah 12 minggu sis. Baby sihat alhamdulillah.

InsyaAllah ade rezeki lg.. Awk kne berdoa byk2... Stay strong.. Jgn bce komen negatif ok.. Moga awk n baby selamat dear

1y ago

Amin aminn inshaa Allah . doakan sy yaa .

Hi sis, boleh tahu ke masa bleeding bfore coklat2 tu, darah warna apa?

1y ago

Dah almost seminggu darah coklat sampai berlendir pun ada. Today pun masih ada. Baru nak check dengan Dr today tgk mcm mana. Huhu doakan sy

ni ari² dia

1y ago

baik sis thanks ya... smoga awaq pun allah segerakan lekat lagi