tak boleh makan nasi

hi mommy, sy dah seminggu tak mkn nasi, makan makanan yg ringan2 je, mostly everyday makan biskut. 7w dah pun, jadi kerap lapar sbb tak makan nasi. stress sbb tgk nasi je terus takde selera nk makan😔 ada ke yg mcm sy? kdg malam mcm org hilang arah sbb lapar sgt.

10 Balas

Saya pun sama msa 6week smpai skrg 7week lebih masih loya.. Tgk makanan atau trgat apa² makanan rsa loya.. Bau dpur sndri lgi loya. Bau tumis sama. Jiran masak msuk dlm rmh dh loya. Bau bnda wangi smua jdi busuk. Tk sng duduk rasa.. Hahaha.

8mo ago

hahaha, sama la kita. semoga cepat la berakhir alahan ni. nk menghayati journey prgnancy tapi tulah, perittt😂