Spotting Hari ketiga

Hi mommy, sy Ada kluar spotting, hrini dah hri ketiga . First day kluar spotting, sy dh jumpa doc. Tapi scan nmpk kntung saje. Sbb masih kecil. Doc hnye bagi ubat kuat rahim. Ada mommy yg Ada pngalaman tak mcm saya? Normal ke? Sy dh 6w2d hrini.

6 Balas

Sama macam saya spotting color brown dah 6 hari. Hari yg sama spotting saya terus pegi klinik swasta. Bila scan baby dalam rahim dah 7w dan dah ada heartbeat. Dr bagi saya duphaston and mc 6 hari. Next appointment jumaat minggu depan.. doakan baby saya membesar dgn sihat 🥺

4w ago

InsyaAllah semoga baby kita semua kuat, bertahan dan membesar dengan sihat.. Aamiin

Awk.. kes kita sama. Sy kelmarin bleeding kua darah skit. P klinik scan pkai tvs pakej masuk mulut itik semua ok. Ttbe selang 2 hari kua spotting coklat mcm mula2 nk period pulak

4w ago

awk jgn buat kerja berat mengemop, mnyapu and kne cuti bersama suami. hgga 12w .

Sama mcm sy sis. Dh g scan hari pertma spotting brown tu mase 5w 5d tp x nmpak kntung lg. Hrini dh 6w 2d masih keluar brown time kencing dgn lendir.

sma minggu mcm sy .. smlm bru sy pegi scann untk conform mmg nmpak kantungg dann nmpkk baby dlm tu kcikk je .. tp sy tak kluar sporting ..

sis kena byk bedrest n jga makan ye..jgn buat kerja berat...kalau spotting brown ke?

4w ago

ouh. terima kasih sis.

Sama ada turun darah warna dark choco jugak.. dari 18hb alhamdulilah harini okay dah

4w ago

alhamdulillah. awk Ada jumpa doc tak. skg dh brpe week?