SPOTTING BERAPA LAMA?

Hi, mommies, boleh share tak pengalaman mommy semua berapa hari paling Lama mommies keluar spotting. Btw sy dah 7 hari spotting . Preg 7w . Darah mula2 light pink Pastu dark brown, hrini dah kluar warna merah. But still kluar spotting2 #ingintahu #SeriusTanya #firstmom #bantujawab #bantusharing

5 Balas

Saya pun ada spotting 6 hari camtu. Masa tu kandungan 6 minggu lebih. sepanjang spotting saya makan duphaston. Alhamdulillah sekarang dah 8 weeks takda spotting dah

4mo ago

Alhamdulillah ✨🤲

sy spotting during 5w...ni spjg 6w xdew spotting dh..esk dh masuk 7w...ape yg sy buat mase spotting tu just bedrest je

Terus gi klinik sis, lepas ni kalau ada keluar spotting pleaseee gi terus klinik jgn tunggu lama2 ye

4mo ago

dah pergi klinik sis. doc hnye bagi ubat kuat rahim .

spotting yg normal sehari dua je. klu dh pnjg gitu lebih baik pergi check.

Tlg pergi hospital immediately!