Bleeding spotting

30.6 spotting , lepas cek masuk hari ketiga makan ubat kuat rahim n bedrest keluar spotting coklat dan bukan darah. Tak lama stop , tak lama ade balik sikit2 je coklat tak risau sgtlah. Smlm 13/7 sy kluar spotting coklat mcm byk , mcm bercampur drh , pagi 14/7 saya kluar spotting darah. Pergi cek klink kesihatan guna scan yang sama cuma doc yang berlainan. Dia cek bawah terus darah tk stop kluar tapi tak banyak. Pakai pantiliner jer. Dia takada bagi ubat dan takada luka pon . Tapi kenapa ya? Masih keluar darah? Hati ibu mata tak risau. Saya asyik fikir macam takada harapan dan tunggu masa je #bantujawab

1 Balas

saya keluar darah merah sblm ni saya terus pergi hospital sis.. saya pergi kat emergency... pac boleh jugak kot, maybe pergi pac lg cepat... mmg doktor pakar terus tengokkan saya waktu tu.. doktor mmg bg tau kalau darah merah kna alert... darah coklat ok lgi..

1mo ago

Aah, saya kna tahan wad 4hari..smpai sy xbleeding dah bru discharge.. saya doakan yg terbaik aja lah utk sis..