sakit perut

Hi mommy sume .. Sy nak tny mlm td kul 12 mlm suami belikan burger kemudian waktu nak tido perut sy memulas mulas sy sangka kan nak buang air bila masuk tandas angin je kluar.. Waktu tu sy dah takut dah sbb sy pernah keguguran sblm ni .. Then smbung tido balik mgiring ke kanan mmg perut memulas2 smpai sy buat tonggeng .. Lps itu sy mngiring ke kiri tak ada plak memulas mulas.. Pagi ni sakit lagi perut tpi kali ni sy paksa membuang alhamdulillah ok skit .. Persoalannya patut ke sy gi klinik utk chek baby???? sbb bila buang air kecil tiada darah ke ape ...

1 Balas

In sha Allah xde pape tu sis. Mungkin prut sis dh msuk angin. Sy skang pun tdo mengiring kiri je. Bru perut ok.