perut memulas

Masuk 34w perut kerap mulas, kerap mengeras tp kjap² je, time tidur MLM rase xselesa dgn perut..ank gerak aktif je..ade x mommy MCM sy??

2 Balas

Pedih ulu hati sbb rahim dah mengembang. Kalau sesetengah org yg x tahan akan gastrik terus. Minta kat klinik/hospital minta ubat. Selain itu, jgn skip makan, sebelum tido pastikan jgn terus tido kalau baru makan.. Lagi byk gas nti.. Sbb sy dah kena sampai warded..

4y ago

Bg nasihat

Sama la kita.. saya 35 weeks . Tp bwah perut selalu sakit2 😭