Sakit perut memulas

Sy baru mengandungkan anak pertama ..Skrg dah 17 minggu ,tapi mlm tadi x sure kenapa perut memulas teruk mcm keracunan..makanan yg sy mkn sama mcm suami dn mak sy makan tpi deorg okey je...sy yang muntah2 ,tp bila nak membuang air besar susah nk keluar...pagi ni dah mula kurang memulas tu cuma trkdg2 rsa memulas lps tu rsa nak membuang tp tetap susah nak keluar...perlu ke utk sy ke klinik @ hospital?? #ingintahu

2 Balas

sama macam saya time 10 minggu , makan sama je dengan suami tapi saya yang demam , muntah cirit birit . suami mcm takde pape . tapi alhamdulilah baby sihat . pape sis mesti gi klinik dulu

11mo ago

trima ksh sis..sy pegi klinik jgk utk cek

Yes, please