38weeks tomorrow!

Any mommy still working on 38 weeks?

7 Balas

sampai 42w.. kna induce dlm labour room, boss call lagi ty psl kerja kikiki.. bgtau dlm LR, dia terus minta maaf 🤣.. Niat nk cuti awal tp rasa baik kerja so lebih xtif dan moga mudah bsalin. 2 days b4 induce tu siap bawak family round zoo negara.

Get more rest at least take 2 weeks leave early get rest. Sbb bila dah ada baby mmg tak cukup rehat dah kena bangun tiap 2 jam setiap mlm susukan baby..gud luck sis.

I'm nearly 34 weeks now already don't feel like going out from house.. only want to sleep and sleep and sleep a day...super tiring..

Yes still working, but not heavy duty la, handover before pops

Better krgkan krja2 yg memenatkan.. Take care..

I'm at 39 weeks and still working. 😁😁😁

Sy dlu pun msih kje smpi minggu 40 😄😄