spotting brownish

hi mommy smua,normal ke kalo kluar spotting brownish tu skli dgn keputihan? kdg2 je dia kluar..awl bln baru ni kluar jgk cmni,tp skli je...pg scan alhmdllh ok...ni kluar balik...xkn nk kne pg scan lg? pls help...pinggang pn sakit sikit...slain dri scan,ada ke alat kt farmasi utk dgr heartbeat baby? risau jgk la bila cmni

2 Balas

Normal sis untuk early pregnancy ada spotting. In shaa Allah okay je. Tapi kalau nak check pun boleh, pergi ke klinik lain pula.

5y ago

tq sis...sy risau peristiwa sma jd lg.. sy dh keguguran bln 1 baru2 ni...tu yg hrp sgt kandungan kali ni ok